Portfolio

Hieronder enkele van onze mooie momenten uit het verleden – als voorbeeld ter inspiratie.


Sinterklaas en zijn pieten

Het hele jaar door is het Stuntteam actief, maar rondom Sinterklaas komen de pieten naar buiten om met hun cadeautjes de daken te beklimmen.


Tokkelbanen

We kunnen op locatie tokkelbanen tot 200 meter lang bouwen en begeleiden.


Video door Wycher de Vlieger, met lof en dank!


Begeleid abseilen

Wij begeleiden het abseilen met deelnemers. Wij bouwen de locatie op en begeleiden de deelnemers vakkundig.


Openingen en onthullingen

Voor de opening van een gebouw kunnen onze instructeurs objecten meenemen of vlaggen/banners onthullen of ophangen.

Heropening van hotel Figi. Je ziet hier een van de personeelsleden van het hotel abseilen, gezekerd door een instructeur van het stuntteam (credits: onbekend).


Shows, TV en theater

We bieden geen theatertechniek, maar onze instructeurs kunnen binnen de setting van een theater, concertzaal, stadion of TV-studio een spectaculair element verzorgen. Hieronder een aantal voorbeelden waar het USAC Stuntteam aan heeft bijgedragen.

Het onmogelijke shot

Youtuber Aron Ludikhuijze maakt in zijn serie “Het onmogelijke shot” actiescenes na. Bij deze aflevering helpt het USAC stuntteam hem om een zachte landing te maken.

Groots met een zachte G

Sint en zijn pieten arriveren in de Ziggo Dome voor de welbekende show van Guus Meeuwis. Dit keer komen er pieten uit het dak van de zaal!

Het Perfecte Plaatje

In 2017 heeft het USAC stuntteam achter de schermen geholpen bij de opnames van “Het perfecte plaatje (RTL4), aflevering 9 “Bergsport”. Lees hier meer over deze aflevering (en bekijk uiteraard de gave klimfoto’s!).

Musical The Wiz

In het Zaantheater hielp het USAC stuntteam bij Daphne Bruineberg’s productie van The Wiz om een spectaculair element toe te voegen in een leuk opgezette, energieke amateurmusical.

De Wereld Draait Door

Sahil onderzoekt voor het item Yung DWDD van De Wereld Draait Door (NPO) hoe zwart piet wordt van de schoorsteen. Het USAC stuntteam helpt hem de monumentale schoorsteen veilig te bedwingen.

Ruben en de idioten

Ruben en de idioten

Ruben en de Idioten (NPO Plus, paywall) aflevering “Ontsnappen als boeven”: Presentatoren Fabian en Klaas ontsnappen uit slot Loevestein met aan elkaar geknoopte lakens. Het USAC stuntteam verzorgt de veiligheid.

Openingsscene Gouden Televizier-ring 2015

Geheim agent Jan Smit betreedt op spectaculaire wijze theater Carré. In de actiescenes op het dak is het USAC stuntteam in actie te zien.

Interesse gewekt?

Hebben we jouw interesse gewekt? Neem contact met ons op en dan kijken we graag samen met jou hoe we jouw evenement een hele gave – maar bovendien veilige – kicker kunnen geven!

Tot gauw!